Donează

Doneaza direct in contul nostru de PayPal

Pentru donatii internationale.

Persoanele aflate in strainatate pot dona direct in contul nostru de PayPal specificand si proiectul pe care doresc sa il sustina.

Cum poți dona

Descarca formularul de 2%

Conform art. 57 (4) – (6) si art. 84 (2) – (4) din Codul Fiscal, persoanele fizice au posibilitatea sa directioneze doi la suta (2%) din impozitul pe veniturile obtinute in anul anterior catre o entitate nonprofit.

2% se aplica la impozitul datorat pe venitul net anual impozabil, din castigul net anual din transferul titlurilor de valoare, din castigul net anual din operatiuni de vanzare-cumparare de valuta la termen, pe baza de contract si orice alte operatiuni de acest gen.

Descarca formularul de 20%

Orice firmă din România poate direcționa 20% din impozitul pe profitul anului în curs către un ONG până pe 31 decembrie 2018. Sponsorizarea se face direct către Asociația Meriți Iubire și nu către ANAF.

Transfer bancar

Detalii cont bancar

Donațiile pot fi făcute și online prin transfer bancar dacă ai această opțiune.

Dacă dorești ca donația ta să apară pe pagina de donatori alături de numele tău, te rugăm să ne trimiți un mail la adresa contact@meritiiubire.ro prin care să confirmi transferul bancar. În momentul în care avem confirmarea plății, vei primi pe e-mail certificatul de donator.

DETALII PLATĂ:

Donație Grădinița din Belcești

BENEFICIAR:

Asociația Meriți Iubire

COD FISCAL:

39099229

BANCA:

Banca Transilvania

IBAN (CONT LEI)
RO05 BTRL RONC RT04 3261 2001

COD SWIFT

BTRLRO22

Share This