Misiunea noastra

Misiunea asociatiei nostre

j

Conceptul Meriti Iubire

Asociația Meriți Iubire este un nou concept de respect și dragoste față de oameni: indiferent de ceea ce-ți dorești să faci, cel mai important este să o faci prin a dărui iubire. Adevărata dăruire înseamnă o revarsare a iubirii tale.

Iubirea este despre celălalt, despre a-i dărui ce are el nevoie, nu ce crezi tu că i-ar trebui …un lucru este cert, indiferent cum o primim sau o dăruim, mai cu reținere sau vulcanic, mai direct sau cu stângacie… Iubirea face minuni!

Misiunea noastră

Misiunea noastră este să creștem șansele la un viitor mai bun pentru semenii noștri care provin din medii defavorizate, oferindu-le servicii sociale, educație și servicii medicale care sa îi ajute să se dezvolte armonios.

Noi vrem să atingem sufletele oamenilor.

Viziunea noastră

Vrem să contribuim semnificativ la constrirea unei societăți în care să cei mai puțin favorizați de soartă să fie încurajați să își depășească condiția, prin facilitatea accesului lor la servicii educaționale, culturale, medicale și sociale.

SUSTINE UN PROIECT

Alege cum poti sa ne ajuti!
Daca vrei sa contribui si tu la unul din proiectele noastre sau sa te oferi voluntar, vezi cum poti sa ne ajuti sau contacteaza-ne.
Cum ne ajutiContact

Valorile asociatiei Meriti Iubire

Valorile noastre

  • Respectarea drepturilor omului
  • Egalitate de șanse
  • Toleranță
  • SolidaritateUnitate
  • Non-discriminare
  • Promovarea solidarității sociale

În desfățurarea obiectivelor sale, Asociația Meriți Iubire funcționează după pricipiile: libertății, competenței, legalității, non-partizanatului și non-violenței.

CUM NE AJUTI?

În spiritul transparenței și al participării, publicăm periodic execuția bugetară a asociației.

Donează orice sumă îți permiți, pentru a aduce o contribuție pozitivă societății.

Lasa-ne un mesaj

Scrie-ne despre problemele cu care te confrunti

8 + 6 =

Completand acest formular iti dai consintamantul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal si te supui conditiilor stipulate de GDPR.
Datele tale sunt confidentiale, nu vor fi instrainate si nu le vom folosi in alte scopuri decat cele pentru care avem consintamantul tau si exclusiv pentru a putea sa te contactam inapoi.
Va multumim!

Share This