+40 732 932 787 contact@meritiiubire.ro

MISIUNEA NOASTRĂ

MISIUNEA NOASTRĂ

Care este misiunea noastră?

Ce misiune are asociația noastră

j

Conceptul Meriti Iubire

Asociația Meriți Iubire este un nou concept de respect și dragoste față de oameni: indiferent de ceea ce-ți dorești să faci, cel mai important este să o faci prin a dărui iubire. Adevărata dăruire înseamnă o revarsare a iubirii tale.

Iubirea este despre celălalt, despre a-i dărui ce are el nevoie, nu ce crezi tu că i-ar trebui …un lucru este cert, indiferent cum o primim sau o dăruim, mai cu reținere sau vulcanic, mai direct sau cu stângacie… Iubirea face minuni!

Misiunea noastră

Misiunea noastră este să creștem șansele la un viitor mai bun pentru semenii noștri care provin din medii defavorizate, oferindu-le servicii sociale, educație și servicii medicale care sa îi ajute să se dezvolte armonios.

Noi vrem să atingem sufletele oamenilor.

Viziunea noastră

Vrem să contribuim semnificativ la constrirea unei societăți în care să cei mai puțin favorizați de soartă să fie încurajați să își depășească condiția, prin facilitatea accesului lor la servicii educaționale, culturale, medicale și sociale.

SUSȚINE UN PROIECT

Alege cum poți să ne ajuți!

Dacă vrei să contribui și tu la unul din proiectele noastre sau să te oferi voluntar, vezi cum poți să ne ajuți sau contactează-ne.

Cum ne ajuțiContact

MISIUNEA NOASTRĂ

Valori

Valorile noastre sfinte

Valorile noastre

  • Respectarea drepturilor omului
  • Egalitate de șanse
  • Toleranță
  • SolidaritateUnitate
  • Non-discriminare
  • Promovarea solidarității sociale

În desfățurarea obiectivelor sale, Asociația Meriți Iubire funcționează după pricipiile: libertății, competenței, legalității, non-partizanatului și non-violenței.

CUM NE AJUȚI?

În spiritul transparenței și al participării, publicăm periodic execuția bugetară a asociației.

Donează orice sumă îți permiți, pentru a aduce o contribuție pozitivă societății.

MISIUNEA NOASTRĂ

Lasă-ne un mesaj

Scrie-ne despre problemele cu care te confrunți

11 + 12 =

Completand acest formular iti dai consintamantul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal si te supui conditiilor stipulate de GDPR.
Datele tale sunt confidentiale, nu vor fi instrainate si nu le vom folosi in alte scopuri decat cele pentru care avem consintamantul tau si exclusiv pentru a putea sa te contactam inapoi.
Va multumim!

Share This