+40 732 932 787 contact@meritiiubire.ro

PROIECTE

PROIECTE

Despre proiectele noastre

Vezi aici proiectele la care am pus inima noastră și a celor ce ne-au ajutat

De 10 ani derulăm programe de profilaxie în școlile și grădinițele din București, dar nu numai.

Acest proiect s-a născut odată cu deschiderea Clinicii Dentare Trufaș, când a venit că și pacient o doamna director de grădiniță, care nu peste mult timp mi-a devenit și prietenă foarte bună.

Această m-a invitat la grădiniță în care-și desfășoară activitatea pentru a vorbi copiilor despre igienă orală, și uite așa, ceva ce la început a fost doar un joc astăzi a devenit un proiect cu care am acopetit aproape în întregime școlile și grădinițele sectorului 3, după care au urmat și celelalte sectoare iar în ultimii doi ani am mers și în țară.

În cadrul acestui proiect discutăm despre igienă orală corectă și completă, despre alimentația sănătoasă și nu în ultimul rând despre importantă vizitelor regulate la medicul stomatolog. Tot de 10 ani în cadrul Clinicii Dentare Trufaș, toți copii cu vârste cuprinse între 2 și 14 ani, primesc de două ori pe an programe gratuite de profilaxie( în luna mai și în luna noiembrei).

PROIECTE

Cum ne implicăm

Iată câteva din proiectele noastre

Proiect Belcești

Nouă ne pasă

Nepal for LIFE

Mângâierea sufletului

Voluntariat

Misiuni Umanitare

Acțiuni Educative

Zâmbet de copil

Împreună Salvăm!

Proiectul 1

Renovarea și modernizarea școlii comunale Belcești

Lucrări de reparații capitale la clădirea cu destinație de Grădiniță din cadrul campusului Grupului Școlar ”Victor Mihăilescu Craiu” din comuna Belcești, județul Iași.

Imobilul este proprietatea publică a Consiliului Local Belcești.

Se urmărește demolarea vechiului imobil și realizarea lucrărilor de reconstruire, prin modificare, reabilitare, refacere sau consolidare structurală, cu menținerea destinației inițiale de spații pentru învățământ.

Cine are părinți, încă nu e pierdut. Cine are oarinti are încă trecut. Ne-au făcut, ne-au crescut, ne-au adus până aci. Unde-avem și noi înșine ai noștri copii. Enervanți pot părea, când n-ai ce să-i mai rogi.

Și în genere sunt și nițel pusalogi. Ba nu văd, ba n-aud, ba fac pașîi prea mici. Ba-i nevoie prea mulra să le spui și explici, Cocoșați, cocarjati, într-un ritm infernal. Te întreabă de știi pe vre-un șef de spital.

Nu-i așa că te-apucă o milă de tot, Mai cu seama de faptul că ei nu mai pot? Că povara îi simți și ei știu că-i așa Și se uită la ține că și când te-ar ruga…

Adrian PăunescuRepetabilă povara

PROIECTUL 2

Mângâierea sufletului

Niciodată nu pot trece pe lângă un bătrân, fără să mă infior…de ce? Pentru că cele mai frumoase amintiri sunt legate de bunici. Simt și acum mâna bunicii mângâindu-mi părul și ochii blânzi plini de dragoste care mă așteptau în poartă casei de fiecare dată.

Acum, pentru că nu-i mai am, îmi alin dorul împărțind daruri, zâmbete și iubire în case de bătrâni, așa cum am făcut și anul acesta de 8 martie. Am fost într-o casă de bătrâni și le-am dăruit toate florile și martisoarele primite.

I-am servit cu mucenuci calzi și le-am ascultat poveștile…am fost răsplătiți pe măsură…cu lacrimi de bucurie și îmbrățișări.

În fiecare bunic întâlnit îmi văd bunicii și asta îmi inundă sufletul cu iubire și mă determina să cred în visul meu… acela de a constru o casă pentru bătrâni și astfel să le pot mulțumi pentru tot ce au sădit în mine.

CUM NE AJUȚI?

În spiritul transparenței și al participării, publicăm periodic execuția bugetară a asociației.

Donează orice sumă îți permiți, pentru a aduce o contribuție pozitivă societății.

PROIECTUL 3

Nouă ne pasă

Știm să prețuim ce avem, doar în momentul în care pierdem. Asta am aflat în nopțile geroase de iarnă când împarțeam sandwich-uri si ceai cald oamenilor fără adăpost.

Tot atunci am văzut ce înseamnă să-ți fie foame… atât de puțin pentru noi, înseamnă atât de mult pentru ei…

Mai multe detalii în curând…

PROIECTUL 4

NEPAL for LIFE

Mai multe detalii în curând…

DEVINO VOLUNTAR

Dacă vrei să contribui și tu la unul din proiectele noastre, devino voluntar.

Voluntariat

PROIECTUL 5

Zâmbet de copil

Mai multe detalii în curând…

Mai multe detalii în curând…

Share This