Proiecte

Despre proiectele noastre

Vezi aici proiectele la care am pus inima noastra si a celor ce ne-au ajutat

De 10 ani derulam programe de profilaxie in scolile si gradinitele din Bucuresti, dar nu numai.

Acest proiect s-a nascut odata cu deschiderea Clinicii Dr Trufas, cand a venit ca si pacient o doamna director de gradinita, care nu peste mult timp mi-a devenit si prietena foarte buna.

Aceasta m-a invitat la gradinita in care-si desfasoara activitatea pentru a vorbi copiilor despre igiena orala, si uite asa, ceva ce la inceput a fost doar un joc astazi a devenit un proiect cu care am acopetit aproape in intregime scolile si gradinitele sectorului 3, dupa care au urmat si celelalte sectoare iar in ultimii doi ani am mers si in tara.

In cadrul acestui proiect discutam despre igiena orala corecta si completa, despre alimentatia sanatoasa si nu in ultimul rand despre importanta vizitelor regulate la medicul stomatolog. Tot de 10 ani in cadrul Clinicii Dr Trufas, toti copii cu varste cuprinse intre 2 si 14 ani, primesc de doua ori pe an programe gratuite de profilaxie( in luna mai si in luna noiembrei).

Multe feluri prin care ne implicam

Proiect Belcesti

Noua ne pasa

Nepal for LIFE

Mangaierea sufletului

Voluntariat

Misiuni Umanitare

Actiuni Educative

Zambet de copil

Impreuna Salvam!

Proiectele noastre

Sprijina cum poti unul din proiectele noastre si devino si tu o inima ce bate pentru cei aflati la nevoie.


Cum ajut?Contacteaza-ne!

Proiectele din inima noastra

Proiectul 1

Renovare si modernizare scoala comuna Belcesti

Lucrări de reparații capitale la clădirea cu destinație de Grădiniță din cadrul campusului Grupului Școlar ”Victor Mihăilescu Craiu” din comuna Belcești, județul Iași.

Imobilul este proprietatea publică a Consiliului Local Belcești.

Se urmărește demolarea vechiului imobil și realizarea lucrărilor de reconstruire, prin modificare, reabilitare, refacere sau consolidare structurală, cu menținerea destinației inițiale de spații pentru învățământ.

Cine are parinti, inca nu e pierdut. Cine are oarinti are inca trecut. Ne-au facut, ne-au crescut, ne-au adus pana aci. Unde-avem si noi insine ai nostri copii. Enervanti pot parea, cand n-ai ce sa-i mai rogi.

Si in genere sunt si nitel pusalogi. Ba nu vad, ba n-aud, ba fac pasii prea mici. Ba-i nevoie prea mulra sa le spui si explici, Cocosati, cocarjati, intr-un ritm infernal. Te intreaba de stii pe vre-un sef de spital.

Nu-i asa ca te-apuca o mila de tot, Mai cu seama de faptul ca ei nu mai pot? Ca povara ii simti si ei stiu ca-i asa Si se uita la tine ca si cand te-ar ruga…

Adrian PaunescuRepetabila povara

/PROIECTUL 2

Mangaierea sufletului

Niciodata nu pot trece pe langa un batran, fara sa ma infior…de ce? Pentru ca cele mai frumoase amintiri sunt legate de bunici. Simt si acum mana bunicii mangaindu-mi parul si ochii blanzi plini de dragoste care ma asteptau in poarta casei de fiecare data.

Acum, pentru ca nu-i mai am, imi alin dorul impartind daruri, zambete si iubire in case de batrani, asa cum am facut si anul acesta de 8 martie. Am fost intr-o casa de batrani si le-am daruit toate florile si martisoarele primite.

I-am servit cu mucenuci calzi si le-am ascultat povestile…am fost rasplatiti pe masura…cu lacrimi de bucurie si imbratisari.

In fiecare bunic intalnit imi vad bunicii si asta imi inunda sufletul cu iubire si ma determina sa cred in visul meu… acela de a constru o casa pentru batrani si astfel sa le pot multumi pentru tot ce au sadit in mine.

IMPARTE INIMI

CUM NE AJUTI?

În spiritul transparenței și al participării, publicăm periodic execuția bugetară a asociației.

Donează orice sumă îți permiți, pentru a aduce o contribuție pozitivă societății.

PROIECTUL 3

Noua ne pasa

Stim sa pretuim ce avem, doar in momentul in care-l pierdem. Asta am aflat in noptile geroase de iarna cand imparteam sandvich-uri si ceai cald oamenilor fara adapost. 

Tot atunci am vazut ce inseamna sa-ti fie foame… atat de putin pentru noi, inseamna atat de mult pentru ei…

In curand mai multe detalii…

PROIECTUL 4

NEPAL for LIFE

In curand mai multe detalii…

PROIECTUL 5

Zambet de copil

In curand mai multe detalii…

In curand mai multe detalii…

Share This