+40 732 932 787 contact@meritiiubire.ro

VOLUNTARIAT

VOLUNTARIAT

Te așteptăm în echipa noastră

Hai alături de noi să facem fapte bune împreună

Vrem să aducem bucurie pe chipurile preșcolarilor care au nevoie de un mediu educațional adecvat, să aducem normalitatea în sistemul de învățământ românesc.

Dacă îți dorești să te implici alături de noi, te așteptăm în echipa noastră. Avem multe proiecte în care îți poți folosi cunoștințele și entuziasmul pentru a-i ajuta pe cei ce au nevoie.

Spune-ne ce activități îți dorești să realizezi – vezi mai jos căteva idei despre ce poți face alături de noi – și care este timpul tău disponibil, într-un email trimis la adresa: voluntar@meritiiubire.ro sau descarcă, completează și trimite-ne pe email formularul de voluntar.

Fundraiser

Ca toate celelalte asociații și fundații, avem nevoie de fonduri pentru a putea realiza obiectivele generoase și umaniste pe care ni le-am propus.

Ne dorim un coleg creativ, organizat, care să dezvolte mecanisme de fundraising de impact atât pentru mediul corporate, cât și pentru persoane fizice.

Specialist relații publice

Vrem ca povestea noastră să prindă glas și să ajungă în inimile câtor mai mulți oameni.

Ne dorim un coleg care să fie un bun comunicator, organizat, care să gândească strategii și să caute insight-uri puternice, pe care să le transforme în mesaje ce vor crea o legătură de succes între asociație și public.

Share This